Aktuális

Bemutatkozik a Balla Géza Borvacsora borsora!

Február 22-én Balla Géza erdélyi borász, az Év Borásza lesz a vendégünk. Megmutatjuk, mely különleges boraiavl érkezik a Spalettába.

Balla Géza Borvacsora a Spalettában

Balla Géza erdélyi borász lesz a következő Spaletta Borvacsora vendége. Ő az, aki 2018-ban - első határon túli borászként - elnyerte a "28. Év Bortermelője Magyarországon" címet.

Január 13-án, vasárnap zárva vagyunk!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy éttermünk JANUÁR 13-ÁN (VASÁRNAP) ZÁRVA TART!

Spaletta Party - Előszilveszter Dj Nobikkal

A partisorozat folytatódik! Az év utolsó nagy buliján Dj Nobik nyomja a talpalávalót!

Lakodalom van a mi utcánkban is!

A Spaletta Étterem és Sörház különleges hangulatú, kertkapcsolatos - tavasszal terasszal kiegészülő étterem részében - lehetőséget biztosít az ifjú pároknak, hogy esküvőjüket itt ünnepeljék, életük legnagyobb napja örök élmény legyen.

Spaletta Party

2018. december 1-jén újra megtáncoltatjuk a tisztelt nagyérdeműt!

IV. OKTOBIERFEST - OKTÓBER 10-14.

Kecskemét legnagyobb sörfesztiválja, az öt napon át tartó mulatság egy helyen, de három helyszínen zajlik: a sörözőben, az étteremben, és a Spaletta teraszon!

DiningCity Étteremhét a Spalettában 03.06-11.

A DiningCity Étteremhét egy olyan gasztro-esemény, ahol egyedi áron fogyaszthat 3 fogásos menüket az ország TOP éttermeiben, 1 héten át. A Spaletta Étterem és Sörház is vár mindenkit, 3300Ft-os DC menüvel.

Születésnapi party Dj Géróval

Harmadik születésnapunk alkalmából különleges programokkal várunk mindenkit. Ennek egyik eleme a táncos party Dj Géróval.

Születésnapi gasztroszínház a Spalettában

Harmadik születésnapunk alkalmából két különleges programmal várunk mindenkit. Íme, az első, egy különleges gasztroszínházi előadás, ahol maguk a vendégek a főszereplők! Ezért aztán arra kérünk mindenkit, hogy öltözzön úgy, ahogy azt tették az 1920-as évek Amerikájában: öltöny, kalap, hózentróger, boa...