Féreghajto készítmények, Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók

Pratel féreghajtó tabletta 1db

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

féreghajto készítmények helminták hőmérséklete

A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat kell betartani!

  • Reim Károly
  • Tisztítás szódaval a parazitáktól, beöntés nélkül
  • Milyen férgek fogyaszthatják a férgek szoptatását
  • Drontal Plus ízesített féreghajtó tabletta 6db Féreghajto tabletta embereknek, Drontal Cat féreghajtó tabletta 2db Létrehozva: Hazánkban a fonal- és szalagféreg-fertőzések a leggyakoribbak.
  • Milyen paraziták élhetnek a beleinkben és milyen panaszokat okozhatnak?
  • Férgek a gyermek kezelésére utaló jelei

Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendaml iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést. Az állatokat a tabletta beadása után 24 óráig javasolt zárt helyen tartani, és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni.

Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, majd alaposan kezet mosni.

féreghajto készítmények jellegzetes szaga a szájból

A kezelést követő napokban a gyerekeket távol kell tartani a kutyáktól. A célállat-tolerancia vizsgálatok során a tanulmányozott klinikai, hematológiai, illetve biokémiai paraméterek egyike sem mutatott szignifikáns változást még ötszörös túladagolás esetén sem.

Mellékhatások a klinikai vizsgálatok során sem mutatkoztak. Hasonlóképpen nem használható együtt szerves foszforsavészterekkel féreghajto készítmények dietilkarbamazinnal.

féreghajto készítmények receptek a gyermekek giardiasisához

A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát. Kölykök és kistestű kutyák:.

féreghajto készítmények melyik gyógyszer a leghatékonyabb a férgek számára

Lehet, hogy érdekel