Kelkáposztából ételek, 9 ellenállhatatlan variáció kelkáposztából, amit muszáj megkóstolnod! | spalettaetterem.hu

kelkáposzta

kelkáposztából ételek

Akkor jó, ha finom ropogósra sült a szalonna. Mielőtt elkészülne, beleszórjuk a zúzott fokhagymát is, és néhány perc alatt megpirítjuk azt is a zsiradékban. Legyünk óvatosak, mert a fokhagyma gyorsan megég, ha nem figyelünk oda rá, tényleg csak egy percnyi pirulás szükséges neki.

kelkáposztából ételek

A kelkáposztát kb. Kelkáposztából ételek a sajtot is apró kockákra vágjuk.

kelkáposztából ételek

A zsiradékból kiszedjük a bacont, beleszórjuk a kelkáposztát, sózzuk, borsozzuk, és kb. Ne főzzük szét, akkor jó, ha kicsit roppan.

kelkáposztából ételek

A tésztát sós vízben megfőzzük, a főzővizéből felveszünk 2 dl-t, azt a káposztára öntjük, beleszórjuk a sajtot, felolvasztjuk benne, majd az egészet összekeverjük a forró tésztával.

Egy picit még rottyan, és máris tálalhatjuk. Egy csipetnyi reszelt parmezán sajttal megszórva az igazi.

kelkáposztából ételek

Ha a család szereti a befőtteket, ehhez mindenképpen érdemes tálalni, a legjobban a cseresznye- vagy a barackbefőtt és egy pohár hideg, jégkockás víz illik hozzá. Önnek is tetszett a recept, de a hirtelen beköszöntött hőségben úgy érzi, képtelen a tűzhely mellé állni?

Higgye el, nincs ezzel egyedül, de szerencsére van megoldás. A receptet mentse el, heti ebédjét pedig válassza ki az e-food kínálat ából. Mi házhoz szállítjuk Önnek ebédjét.

kelkáposztából ételek

Nyár, szabadság, kényelem — mindenki megérdemel egy kis pihenést!

Lehet, hogy érdekel