Kinoki tapasz

Kinoki tapasz mellékhatásai. Chi méregetelenítő tapasz, ismeritek? - Index Fórum

Dupla csomag KINOKI méregtelenítő tapasz Ft Ft A Kinoki méregtelenítő talptapasz különleges gyógynövény összetételének köszönhetően kíméletesen és teljesen természetes módon távolítja el a mérgeket a szervezetedből.

KINOKI - méregtelenítő talptapasz

A Kinoki tapasz használatával egyszerűen alvás közben tudod növelni szervezeted energiaszintjét. Ne várd, meg amíg a testedbe jutó káros anyagok megtámadják az egészségedet, méregtelenítsd szervezetedet minden nap! A csomag tartalma: 2 doboz, azaz 10 pár kinoki tapasz!

Hogyan működik? A Távol-Keleten kifejlesztett méregtelenítő talptapasz az ősi gyógymódokhoz hasonlóan hat: az akupresszúrás pontokon keresztül stimulálják a talp kinoki tapasz, serkentik a szervezet öngyógyító erejét és regenerációs képességét, ami jótékony hatással van az általános egészségi állapotunkra és az egész testre.

A tapasz összetevői a lerakódott salakanyagok jó részét fellazítják, magukba szívják és kivonják a szervezetből. A toxinok aztán a kinoki tapasz rendszeren keresztül eljutnak a kiválasztó szervekhez és eltávoznak a bőrön és a vizeleten keresztül a nyirokrendszerből, így a legtermészetesebb módon tisztítják a szervezetet.

KINOKI méregtelenítő talptapasz

Csak fel kell rakni alváshoz, reggel pedig eltávolítani. Látható lesz rajta az elszíneződés, amit a sok méreganyag okoz.

helminth fertőzés megelőzési táblázat ártalmatlan tabletták férgek számára

Előnyei, hatásai: Felszívja a test által kibocsátott méreganyagokat. Elősegíti a szervezet természetes öngyógyító képességét. Javítja a szellemi koncentrációt, frissíti a gondolkozást.

férgek kezelése gyermektablettákban fokozódhat e a leukociták giardiasisban

Segíti a normál vérkeringést, csökkenti a stresszt. Csökkenti az ízületi- és izomfájdalmakat.

Kinoki tapasz mellékhatásai. Chi méregetelenítő tapasz, ismeritek? - Index Fórum

Erősíti az immunrendszer működését. Fokozza szervezetünk vitalitását. Elősegíti a nyugodt alvást. Antibakteriális hatású.

Eredeti ár: 2 Ft Akciós ár: Ft.

diéta a giardiasis menü receptjein eltávolítjuk a férgeket a gyermekektől népi gyógyszerekkel

Lehet, hogy érdekel