Parazitaölő szerek

parazitaölő szerek

Hosszabb ideje tapasztalom magamon vmi parazita tetű jelenlétét, amiről csípések, viszketések is árulkodnak, és gyakran érzem a motoszkálásukat is parazitaölő szerek bőrömön háton, hason, halántékon, nyakon, végtagokon, intim részeknél.

parazitaölő szerek

Úgy tapasztalom, hogy a testüregekben is megbújnak fülben, orrban, intim részekben és szempillákban, szemöldökben és bajuszban is érzem a jelenlétüket, találok kis tojásokat. Szabad szemmel nem láthatóak, de nagyítóval már észleltem amint szőrszál mellett befúródva szívják a véremet. Minden jel lapostetűre utal és hiába ügyelek kínosan a személyes higiéniámra, és a gyógyszertári kínálatból már kipróbáltam a nem túl bő kínálatot ami inkább hajtetű ellen hatna én meg kopasz vagyokeddig semmi nem hatott ellenük Peritrin, Pedex Amit még ír a szakirodalom azt már nem forgalmazzák Nitrifor vagy hasonló nevű!

parazitaölő szerek

Lehet, hogy nagyon ellenálló fajtát sikerült összeszednem? Kicsapongó szexuális életet nem élek. Tüneteim onnantól datálhatók, hogy közmunkásként egy börtönből szabadult egyént alkalmaztak a munka helyemen, aki többnyire a közös öltözőben tengette a munkaidejét Néha eljárok illó olajos frissítő tájmasszázsra, akár ott is fertőződhettem?

parazitaölő szerek

Kérem tanácsát, segítségét! Tisztelettel: József Legfrissebb cikkek a témában.

Bactefort Mennyi Ideig Kell Szedni

Lehet, hogy érdekel